Capçalera

Si lo quieres leer en castellano,
haz clic aquí

Salutació

Ens fa il·lusió fer-vos partícips de la nova etapa que s'obre a l'Escola de l'Ésser, i compartir i consolidar la tasca que, sota la inspiració i experiència d'Empar Fresquet i Xavier Puigdevall, l'Escola porta desenvolupant des de fa quasi trenta anys.

Un renovat caminar en el creixement interior, en l'expansió de la consciència, i en el transcendir, el començar a conèixer o a saber allò que estava ocult.

Iniciem aquesta etapa amb un equip cohesionat i experimentat, amb noves propostes formatives i noves formes de comunicació, com aquest Newsletter que avui us presentem.

Són noves formes d'un vell saber que l'Escola de l'Ésser ha anat forjant al llarg de tots aquests anys, i que ara es renova com a evolució natural del projecte original, un projecte que ha anat madurant i és fruit del creixement personal i espiritual de tots els qui han passat per aquesta casa així com dels qui la dirigeixen.

Una Escola que, com sabeu, té un segell propi: l'Atenció en el quotidià, la Compassió en el fer i l'Actitud confrontativa; un segell que ens compromet en el camí del nostre creixement.

Tot això es fa des d'un enfocament concret, des d'una comprensió oberta i eclèctica de la via del coneixement inspirador. Des d'una filosofia que es nodreix de les aportacions de diferents tradicions com són l'Eneagrama, la Teràpia/Psicologia Gestalt, la tradició xamànica o la Pràctica Meditativa Tibetana, tradicions que enriqueixen l'ésser i ens ajuden a gestar un camí, una via de creixement holístic.

Una via en la que, com sempre, ens seguiran acompanyant els nostres estimats dracs barbuts. De fet, el Cercle i els Dracs, els elements emblemàtics de l'Escola de l'Ésser, presents en els motius modernistes que ornamenten la nostra seu,
simbolitzen aquesta manera de fer.

En aquesta nova etapa l'Escola de l'Ésser fa un pas endavant en la tasca de seguir acollint i alimentant aquest procés transformador de l'individu, que com a ésser que és, té cos, té emoció, té intel·lecte i és ànima.

Aquest és el punt de partida, on sota l'experiència i la pràctica dels Directors de l'Escola, un consolidat equip de terapeutes, compromesos amb el nostre treball individual, aportem amb entusiasme allò que millor sabem fer.

Des de la il·lusió, l'experiència i una actitud amorosa posarem al vostre abast una àmplia oferta de treballs per respondre a les necessitats i inquietuds de cadascú de vosaltres, per aprofundir en la consciència i en l'atreviment, per descobrir-se, per créixer.

A través d'aquest Newsletter trimestral us anirem informant de les activitats que l'Escola de l'Ésser oferirà al llarg del curs, facilitant així que el nostre vincle, ja sigui recent o mantingut des de fa temps, es mantingui viu.

Que l'esperança compartida i la serenitat que ens dóna l'experiència i el saber fer faci fèrtil aquest nou projecte i puguem continuar creixent junts, uns de la mà dels altres, sota la guia dels qui són o han estat els nostres Mestres.

Equip

ESCOLA DE L'ÉSSER
Centre de Teràpia i Meditació

Rda General Mitre 230, pral 1a.
08006 BARCELONA
Tel. 932 375 289
info@escoladelesser.com