Newsletter de l'Escola de l'Ésser

Newsletter núm. 11 | Setembre 2017

En castellà, aquí

---

L'Escola de l'Ésser 
enceta un nou curs amb energia renovada

 

Després del regenerador descans estiuenc, l’Escola de l’Ésser reobre les seves portes i presenta les seves noves propostes convidant a tots aquells que estiguin interessats a créixer interiorment a sumar-s’hi. Iniciem el curs amb una clara determinació: el nostre fer terapèutic i meditatiu, que sota el mestratge i la direcció d’Empar Fresquet i Xavier Puigdevall compta amb més de trenta anys d’experiència, aposta decididament per un fresc atreviment que no renuncia al saber fer artesanal característic de l’Escola.

 

Variades i riques propostes que us presentem en aquest nou butlletí i que malgrat la seva diversitat tenen un denominador comú: la profunda convicció que us seran útils per iniciar el vostre recorregut o per continuar endinsant-vos en el vostre camí de creixement personal.

 

L’equip de professionals de l’Escola estem plenament convençuts que les propostes que us oferim satisfaran els paladars, sempre plurals, de tots els buscadors i possibilitaran un creixement personal que no s’atura i que notem més viu que mai.

 

Des de l’experiència i una actitud amorosa posem al vostre abast una àmplia oferta de treballs. Camins d’aprenentatge molt diversos per treballar el cultiu d’una única actitud, amorosament confrontativa i espiritualment eclèctica.

 

Si voleu consultar més informació sobre les noves propostes, així com de les activitats dels grups regulars o d’altres qüestions d’interès vinculades a l’Escola de l’Ésser, no dubteu a visitar la nostra pàgina web:

www.escoladelesser.com.

 

La tardor, que ja treu el cap, ens convida a endinsar-nos en el nostre interior. Fem-ho amb alegria i determinació disposats a descobrir que, tal i com deia el poeta, tot està per fer i tot és possible.

 

Benvinguts a un nou curs que desitgem de tot cor que sigui ben fructífer per a tots.


 

Una càlida salutació

---
Grups d'Atenció Creativa

L’Atenció Creativa és facilitadora d'un deixar-nos profundament en pau, Meditant, respirant

suau i plenament, aquietant naturalment el nostre Ésser més profund per finalment apreciar amb gratitud la bellesa de la vida.

La creativitat i l’atenció són capacitats innates en el ser humà, disposem d’elles de la mateixa manera que ens succeeix amb la funció respiratòria, per tots és sabut que naixem, creixem i morim en la pròpia respiració, i també, malgrat que costa apreciar-ho, en la pròpia creativitat i la pròpia atenció”.

“L’Atenció és l’autèntic fonament de tot desenvolupament de l’experiència, el bol contenidor de l’estat interior. L’avantsala de la Intuïció. L’Atenció és una compensació natural fruit de buidar la ment”.

 
Dirigits pel Mestre Xavier Puigdevall Oliver

Es realitza en grups de diferent nivell d’experiència.
Dilluns de 18h a 20h, Dilluns de 20:30h a 22:30h, Dimecres de 16h a 18h, Dimecres de 18h a 20h i Dimecres de 20:30h a 22:30h

100€ al mes

---

Àrea de Teràpia Psicològica

 

Des de l’essència de l’Escola que es conforma a partir de l’Atenció en el quotidià, la Compassió en el fer i l’Actitud Confrontativa, estem compromesos en el camí del creixement interior, per això l’equip de terapeutes ofereix la possibilitat de fer teràpia.Teràpia Individual, de Parella, Familiar i Infantil.

A càrrec de l’equip de terapeutes

---
Àrea de Teràpia Corporal

Àrea de Teràpia Corporal 

La Teràpia Corporal Intuïtiva és un complement al procés de creixement personal i espiritual, que genera un profund benestar i aporta informació del cos.

Un encontre amb el teu cos i el silenci interior, un contacte amb les teves energies més subtils.

A càrrec de Mercè Cid

---
Grup de Meditació

Grup de Meditació


Un lloc setmanal per calmar el cos i la ment. La meditació és un art que ens permet poder veure els nostres pensaments, deixar-los passar i així tornar a la consciència d’estar presents. Un espai per viure i viure la nostra quotidianitat amb una serena i alliberadora claredat.

A càrrec d'Albert Colomer


Dijous, de 19:30 a 21:30
90€ al mes

---
Els Viatges d'un Guerrer - IV: La Vida de Milarepa

Els Viatges d'un Guerrer - IV

La Vida de Milarepa

Milarepa va ser un gran iogui i místic Tibetà del segle XI. La seva història porta amb si el poder de les condicions arquetípiques humanes a través del mite: amor, odi, gelosia, màgia, transcendència i il·luminació. Els fets de la seva vida i les nombroses proves que va haver de travessar, són la base i font d’inspiració d’aquest curs.

A càrrec de Mercè Cid

El Neixement: 7 d'octubre. La Pèrdua: 4 de novembre. La Venjança: 2 de desembre. El Perdó: 13 de gener. La Transformació: 3 de febrer. Les Pors: 3 de març. L'Asceta: 7 de abril. El Retorn a Casa: 5 de maig. El Morir: 2 de juny. La Unió amb tot: juliol (en el marc de l'Escola d'Estiu)
 

Dissabtes, de 10h a 14h i de 16h a 20h
100€ cada dissabte

Mès informació

---
Grup Terapèutic

 Grup Terapèutic

Un espai per a tu,
un espai per al teu ser

 

Un espai setmanal amb propostes d’àmbit terapèutic dirigides al treball individual de descobrir-se com a persona, amb l’oportunitat de compartir-ho amb altres persones compromeses en la mateixa recerca personal.

A càrrec de Mariés Begueria


Dimarts
de 18h a 20h
Juliol: dins el marc de l'Escola d'Estiu
90€ al mes

Mès informació

---
Actuar, tan natural com respirar

Actuar, tan natural com respirar

El grup de teatre de l’Escola de l’Ésser proposa un viatge escènic inspirat en el potent i suggerent món de l’art. A partir de la bellesa d’obres de Picasso, Munch, Dalí, Van Gogh… utilitzarem l’expressivitat del nostre cos per aprofundir en el rebre i donar, inspirar i expirar, captar i expressar, estimular-se i crear. I és que creant ens estimularem, expressant-nos ens captarem, expirant podrem inspirar-nos i donant rebrem. Un viatge amb el coixí de la calidesa grupal i la frescor divertida inherent en tota activitat expressiva.


A càrrec d'Oriol Colomer


14/15 octubre: S’alça enèrgic el teló. 11/12 novembre: Obrir la ment i descobrir la llibertat. 16/17 desembre: La força de la unió i la calma. 20/21 gener: El crit i el naixement. 10/11 febrer: La por i la pau. 10/11 març: Amor reclòs i amor obert. 21/22 abril: El record i l’agraïment. 12/13 maig: L’alegria de viure i compartir. 9/10 juny: Menys és més, l’assaig general. Juliol: Mostra i, suau, s’abaixa el teló (en el marc de l'Escola d'Estiu).

Dissabtes, de 10h a 14h i de 16h a 20h
Diumenges, de 10h a 13h
90€ cada cap de setmana

Mès informació

---
Grup de Corporal: Detox

Grup de Corporal Detox

El nostre cos té els seus propis mecanismes depuratius en funció de l’estació de l’any.

Potenciar-los en el moment adequat ens ajuda a equilibrar i reforçar el tres nivells energètics: depurant el cos, depurant les emocions i depurant la ment.

A càrrec de Mercè Cid

23 setembre: Intestins (I). 21 octubre: Fetge (I). 18 novembre: Defenses (I). 16 desembre: Ronyons. 27 gener: Pulmons (I). 17 febrer: Intestins (II). 17 març: Defenses (II). 21 abril: Fetge (II). 19 maig: Pulmons (II). 16 juny: La pell. Juliol: Sistema Limfàtic (en el marc de l'Escola d'Estiu).

Dissabtes, de 10h a 14h
50€ cada dissbte

Mès informació

---
Curs de Lectura Corporal: El Cos i l'Inconscient

Aquest curs s’estructura com una trobada de professionals de la salut per ampliar coneixements en l’àmbit corporal de l’inconscient, per tal de potenciar la capacitat terapèutica de cadascú.  L’objectiu és aprendre a entendre el llenguatge no verbal que els nostres terapiats expressen amb el cos i que sovint ens dóna tanta informació com el llenguatge verbal.

A càrrec de Mercè Cid

Quart divendres de cada mes, de 10h a 14h
Juliol: dins del marc de l'Escola d'Estiu
50€ cada divendres

Iniciem el Divendres 29 de Setembre!

Mès informació

---
Descobrim la Teràpia Familiar

 Descobrim

La Teràpia Familiar

Taller dirigit a tots aquells estudiants i professionals de l’àmbit de la teràpia, que volen conèixer els principis bàsics del treball terapèutic en les relacions familiars.

A càrrec de Mariés Begueria

10/11 febrer: Els Principis.  17/18 març: Les Tècniques. Juliol: La Praxi (dins el marc de l'Escola d'Estiu).

Dissabtes: 10h a 14h / 16h a 20h
Diumentges: de 10h a 14h
90€ al mes

Mès informació

---
Supervisió Terapèutica

Supervisió Terapèutica

L'Escola també ofereix un grup de supervisió gestàltica professional per a terapeutes i exalumnes interessats en mantenir el contacte amb el treball terapèutic en gestalt: tècnica, actitud, profunditat i deontologia.

A càrrec de Marc Fresquet

Octubre: 5 i 19 Novembre: 9 i 23. Desembre: 14.


Dijous
, de 19h a 21h
90€ cada mes

---

ESCOLA DE L'ÉSSER
Centre de Teràpia i Meditació

Rda General Mitre 230, pral 1a.
08006 BARCELONA

Tel. 932375 289
info@escoladelesser.com
| www.escoladelesser.com