Newsletter núm. 5 | Setembre 2016

En castellano, aquí

L'Escola de l'Ésser 
engega el curs amb pas ferm

 
L'Escola de l'Ésser, decididament oberta al món de bat a bat, camina en aquesta nova etapa amb pas ferm i convida a tots aquells que estiguin interessats a créixer interiorment a animar-se a caminar acompanyats d'un fer terapèutic i meditatiu que, sota el mestratge i la direcció d’Empar Fresquet i Xavier Puigdevall, compta amb més de trenta anys d'experiència.
 
Amb aquest nou butlletí us volem donar la benvinguda a aquest nou curs, que desitgem que us sigui ben fructífer i que ve farcit de nous projectes. Noves propostes que us les presentem amb la profunda convicció que us seran útils per iniciar el vostre recorregut o per continuar endinsant-vos en el vostre camí de creixement personal.
 
Com a equip de professionals de la teràpia mantenim la plena confiança en el potencial transformador de l’individu i us oferim projectes que, tal i com és tradicional a l’Escola de l’Ésser, tenen el millor segell de garantia: són el resultat natural del propi creixement personal i espiritual que tots els membres de l’equip hem experimentat gràcies al fet d’haver-nos format en aquesta Escola.
 
Des de la il·lusió, l’experiència i una actitud amorosa posem al vostre abast una àmplia oferta de treballs per respondre a les necessitats i inquietuds de cadascú de vosaltres, per aprofundir en la consciència i en l’atreviment, per descobrir-se, per créixer.
 
Per a més informació sobre les noves propostes, així com de les activitats dels grups regulars o d’altres qüestions d’interès vinculades a l’Escola de l’Ésser, us convidem a visitar la nostra pàgina web: www.escoladelesser.com.
 
Ens comencem a acomiadar de l’estiu i el nou curs comença a treure el cap. Un estiu càlid que alhora ens ha refrescat i que ens impulsa a endinsar-nos en un nou camí que desitgem ben ple de descobriments interiors.
 
Ens acomiadem donant-vos de nou una benvinguda que pretén engrescar-vos a iniciar un nou curs, una nova aventura.
 
Una càlida salutació
---

GRUPS REGULARS

Grups d'Atenció Creativa

L’Atenció Creativa és facilitadora d'un deixar-nos profundament en pau, Meditant, respirant suau i plenament, aquietant naturalment el nostre Ésser més profund per finalment apreciar amb gratitud la bellesa de la vida.

La creativitat i l’atenció són capacitats innates en el ser humà, disposem d’elles de la mateixa manera que ens succeeix amb la funció respiratòria, per tots és sabut que naixem, creixem i morim en la pròpia respiració, i també, malgrat que costa apreciar-ho, en la pròpia creativitat i la pròpia atenció”.

“L’Atenció és l’autèntic fonament de tot desenvolupament de l’experiència, el bol contenidor de l’estat interior. L’avantsala de la Intuïció. L’Atenció és una compensació natural fruit de buidar la ment”.
 
Dirigits pel Mestre Xavier Puigdevall Oliver
 
Es realitza en grups de diferent nivell d’experiència.
Dilluns de 18h a 20h, Dilluns de 20:30h a 22:30h, Dimecres de 16h a 18h, Dimecres de 18h a 20h i Dimecres de 20:30h a 22:30h
100€ al mes
---

Àrea Terapèutica

Àrea terapèutica
 
Des de l’essència de l’Escola que es conforma a partir de l’Atenció en el quotidià, la Compassió en el fer i l’Actitud Confrontativa, estem compromesos en el camí del creixement interior, per això l’equip de terapeutes ofereix la possibilitat de fer teràpia.Teràpia Individual, de Parella, Familiar i Infantil.
 
A càrrec de l’equip de terapeutes
---

Grup de Meditació

Grup de Meditació
 
Un lloc setmanal per calmar el cos i la ment.
La meditació és un art que ens permet poder veure els nostres pensaments, deixar-los passar i així tornar a la consciència d’estar presents.
 
Un espai per viure i viure la nostra quotidianitat amb una serena i alliberadora claredat.
 
A càrrec d’Albert Colomer
 
Dijous de 19:30h a 21:30h
90€ al mes
---

Grup Terapèutic

Grup terapèutic
 
Un espai per a tu, un espai per al teu ser
 
Un espai setmanal amb propostes d’àmbit terapèutic dirigides al treball individual de descobrir-se com a persona, amb l’oportunitat de compartir-ho amb altres persones compromeses en la mateixa recerca personal.
 
A càrrec de Mariés Begueria
 
Dimarts de 18h a 20h
90€ al mes
---

Supervisió Terapèutica

http://www.escoladelesser.com/ca/activitats/grup-de-supervisio-per-a-professionals/
 
L'Escola també ofereix un grup de supervisió gestàltica professional per a terapeutes i exalumnes interessats en mantenir el contacte amb el treball terapèutic en gestalt: tècnica, actitud, profunditat i deontologia.
 
A càrrec de Marc Fresquet
 
Horari quinzenal. Dimarts, de 20h a 22h
90€ al mes
---

NOVES PROPOSTES

Els viatges d'un Guerrer

Els viatges d’un Guerrer 3

"El Camino de Santiago: un camí iniciàtic"

El Guerrer de la Llum va començar la seva aventura anant a la guerra contra l’ego. Després va visitar els arquetips per tal de nodrir la seva ànima i el seu coratge. En aquest nou viatge, el Guerrer se’n va de pelegrinatge interior a través de la ruta Jacobea i les seves proves iniciàtiques.

A càrrec de Mercè Cid

Equipatge: 8 d’octubre. El Laberint 5 de novembre. El Pelegrinatge: 3 de desembre. Àngels i Dimonis: 14 de gener. Les Temptacions: 4 de febrer. La Nit 4 de març. Compostela: 1 d’abril. Finisterre: 6 de maig. Integració: 3 de juny.

Dissabtes, de 10h a 14h i de 16h a 20h.

100€ cada dissabte.

Més informació

---
Família i Gestalt

Família i Gestalt 

La família és l'origen de la majoria de dinàmiques emocionals que després repetim en la nostra vida, per això, quan descobrim aquestes dinàmiques i les transformem la nostra vida canvia i ens alliberem. Un espai dirigit a totes aquelles persones que vulguin investigar més sobre les dinàmiques que s’estableixen en la seva família o per a aquells professionals que vulguin aprendre a treballar amb les famílies, des d’una perspectiva gestàltica.

A càrrec de Mariés Begueria

El Pare: 25 de febrer. La Mare: 25 de març. El Fill: 22 d’abril. La Família i les seves relacions: 27 de maig.

Dissabtes, de 10h a 14h i de 15:30h a 19h.

60€ cada dissabte

Més informació

---
Grup de tècniques corporals

Grup de Tècniques Corporals

Grup de treball corporal individual, on cadascú es centra en l’exploració del propi cos i la seva energia. Alhora, el fet de treballar en grup fa que potenciem l’energetització del cos. El nostre cos està format, energèticament, per diferents anells d’energia que corresponen a diferents parts del cos. En aquest grup treballarem amb l’objectiu d’harmonitzar-los perquè tot el cos quedi equilibrat energèticament, tant la musculatura com els òrgans interns.

A càrrec de Mercè Cid

Anell I: 22 d’octubre. Anell II: 19 de novembre. Anell III: 17 de desembre. Anell IV: 28 de gener. Anell V: 18 de febrer. Anell VI: 18 de març. Anell VII: 22 d’abril. Anell VIII: 20 de maig. Integració: 17 de juny.

Dissabtes, de 10h a 14h.

50€ cada dissabte

Més informació

---
L'escenari és el món

L'escenari és el món

Una formació en teatre per crear, explorar, atrevir-se, construir-se i reconstruir-se, jugar, ballar, somriure i...per descomptat, actuar. Aprèn jugant i gaudeix coneixent. Una formació que culmina amb una creació escènica amb segell propi on s’aplica tot allò après. Fart de pensar? Doncs actua!

A càrrec d'Oriol Colomer

El cos i l’espai: 15 i 16 d’octubre. L’actitud Creativa i Fonaments Teòrics: 26 i 27 de novembre. L’Objecte: 21 i 22 de gener. L’Absència: 11 i 12 de febrer. El Personatge: 11 i 12 de març. L’Emoció: Amor i Odi: 8 i 9 d’abril. Taller Creatiu: 13 i 14 de maig.

Dissabtes, de 10h a 14h i de 16h a 20h i diumenges, de 10h a 14h. 

90€ cada cap de setmana

Més informació

---
Monogràfics de tècniques corporals per a professionals

Monogràfics de Tècniques Corporals per a Professionals

Amb una periodicitat trimestral, aquest grup s’estructura com una trobada de professionals de la salut on ampliar coneixements i compartir experiències per tal de millorar la labor humanitària de cadascú.

A càrrec de Mercè Cid.

La Terra i el Foc: 11 de novembre . L’Aigua i l’Aire: 10 de febrer. Lectura Corporal Basada en els 4 Elements: 28 d’abril. 

Un Divendres al Trimestre, de 10h a 14h. 

50€ cada divendres

Més informació

---
Constel·lacions familiars

Dissabtes de Constel·lacions Familiars

L’Escola de l’Ésser convoca un taller trimestral de Constel·lacions Familiars.

Coordinat per Marc Fresquet i Félix de Sande 

Un Dissabte al Trimestre, de 10h a 14h i de 16h a 20h (consultar les dates a secretaria).

60€ cada dissabte

Més informació

---

Inscripció en línia als grups i tallers

 

També us podeu inscriure per telèfon
o presencialment a la Secretaria de l'Escola de l'Ésser

Horari
De dilluns a dijous, de 16h a 20h

---

Us esperem a tots ben aviat per continuar creixent junts.
No dubteu en contactar amb nosaltres
per qualsevol informació o aclariment que necessiteu.

Ens retrobem al proper Newsletter!!!

ESCOLA DE L'ÉSSER
Centre de Teràpia i Meditació

Rda General Mitre 230, pral 1a.
08006 BARCELONA
Tel. 932375 289

info@escoladelesser.com