Newsletter núm. 6 | Octubre 2016

En castellà, aquí

 Un nou Fons de Documentació per a la
nostra preciosa web

 

Aquest divendres ja podreu consultar
el nou Fons de Documentació de la web de l’Escola de l’Ésser,
reorganitzat i ampliat.

 
Per donar resposta a tot allò que volem compartir amb vosaltres, tot el material que ja teniem publicat fins ara s’organitzarà en 6 nous apartats que corresponen a les 6 grans tradicions espirituals que són per a nosaltres font d’inspiració en el treball meditatiu: 

Cada tradició contindrà un apartat propi de: Textos, Documents, Imatges, Mantres, Vídeos, Pel·lícules, Documentals i Música.

Tradición


Els apartats de Música clàssica i de Música es conservaran igual com estan ara; d’aquesta manera, el material queda estructurat d’una forma clara, i el Fons podrà créixer per seguir sent una ajuda per al nostre camí espiritual i per a la pràctica meditativa.

Posem també a la vostra disposició, a la barra del menú, un nou cercador que permet fer consultes a tot el contingut de la web. El motor de cerca que utilitzem és el cercador de Google, per la qual cosa la visualització dels resultats, amb una pestanya d’imatges inclosa, us resultarà familiar i ben segur que us ajudarà en la cerca de continguts específics.

A partir d’aquest divendres doncs, podeu accedir
al nou Fons de Documentació a l’apartat de Meditació de la web

 

Amb el desig que tot aquest material i aquestes noves eines siguin font d’inspiració pel treball interior i ens ajudin a trobar el nostre Ésser amorós i compassiu.

 

Una càlida salutació,

Xavier Puigdevall

ESCOLA DE L'ÉSSER
Centre de Teràpia i Meditació

Rda General Mitre 230, pral 1a.
08006 BARCELONA

Tel. 932375 289
info@escoladelesser.com
| www.escoladelesser.com