El Proceso Hoffman

8 juny 2020

El proceso Hoffman: Un futuro diferente al pasado

(2013) – (2 ed.)
Laurence, Tim
Barcelona: La Llave

Aquesta obra expressa d’una manera fàcil i entenedora el procés Hoffman, una autèntica oportunitat de renéixer.   Tocant de peus a terra i amb el cor a la mà, us convidem a llegir aquest llibre que amb una diàfana claredat explica com alliberar-nos dels patrons de conducta que ens són perjudicials i, mitjançant el perdó, poder trobar la profunditat de l’amor, construir una nova manera de fer, una nova manera de sentir, una nova manera de viure.   Una invitació per a tots aquells que no hagin realitzat el procés Hoffman i per als que ja l’han recorregut i necessiten reviure’l.   Endinseu-vos en el llibre i atreviu-vos a descobrir o reviure una experiència que us ajudarà a reconciliar-vos amb el vostre passat, amb vosaltres mateixos i amb els demés.

Ampliar comentari

Lectura que permet descobrir en què consisteix el procés de sanació mitjançant el Procés Hoffman. Sobre l’efectivitat i importància que té aquest procés sobre tots aquells que han tingut la sort de viure-ho, cal remetre a l’inici del pròleg d’aquest llibre:

“Hi ha moments en la vida en què les coses canvien i també nosaltres canviem per sempre (…) En aquests moments som capaços de superar el tràngol de la nostra vida quotidiana i de submergir-nos en un estat de despertar i llibertat. Hem arribat, per fi, a la nostra llar i ens sentim còmodes dins la nostra pell, experimentat el que Einstein denominava solidaritat amb tota la vida (…). S’obre una font de compassió que, amb profunda humilitat i completa simplicitat, ens porta a estimar-nos a nosaltres mateixos i a tots els éssers, potser per primera vegada en la nostra vida. En aquest lloc de tendresa, que és la nostra llar, tenim l’absolut convenciment que la vida és un viatge sagrat, una benedicció i un privilegi. Vaig experimentar un despertar d’aquest tipus fa aproximadament una dècada durant el Procés Hoffman “

L’obra mostra aquest procés mitjançant tres etapes: S’inicia posant consciència en el què volem realment de la vida i en els problemes que ens bloquegen i ens creen infelicitat. El segon tram del camí ens convida a l’expressió per alliberar-nos i curar el passat i així arribar al tercer pas, el perdó; fer les paus posant fi a la batalla entre emocions i pensaments i així tornar a viure plenament.

Al llarg de tot el text l’autor, va indicant exercicis didàctics i pràctics per anar realitzant en cada un dels capítols, fent així que aquest llibre possibiliti per si mateix un procés d’aprenentatge per a l’alliberament, en el procés de creixement integratiu.

Al final de l’obra, en l’apèndix A es presenta un recull de les eines a utilitzar en el desenvolupament del procés. A l’apèndix B s’explica l’origen de l’Institut Hoffman, així com informació sobre el Curs Residencial per a realitzar el Procés Hoffman.

Aquesta obra és una invitació perquè tots aquells que no hagin realitzat el Procés Hoffman puguin decidir viure aquesta experiència. Alhora també de gran profit per a les persones que ja havent recorregut aquest camí, puguin seguir tenint present aquest despertar i així continuar fent viu aquest procés de sanació.

Facebook Pagelike Widget