Retir de meditació (II)
“Simplement, un pas mès guiat pel Mestre.”

12 juny 2020


Dirigit pel Mestre Xavier Puigdevall

 

Enriquir, enfortir i aprofundir la pràctica meditativa és el propòsit del retir. És, de fet, el camí per anar-nos impregnant amb fermesa i sense esforç d’una actitud que ens acosta a una pau farcida de goig. Una autèntica comunió amb el Mestre i amb el nostre interior.

Practicar per anar més enllà i permetre que reneixi una profunda consciència de la impermanència curulla d’una compassió devocional en la qual podem descansar. Reposar en pau i deixar que allò que és, sigui. I així reviure amb més profunditat el goig de percebre sense cap dubte que tots som un.

Com accedir a aquell espai que desapareix a la mínima que se l’anomena? L’acompanyament del Mestre es fa indispensable per atrobar la brúixola interna que faciliti el fet de seguir endinsant-se, de fer un pas més, en el camí sense fons cap al res, cap a ningú.

Un retir que permetrà orientar el teu creixement espiritual abans d’un nou recés del Mestre. Una immillorable manera de retrobar-tedefinitivament amb tu mateix, recuperar plenament la confiança en el teu ser espiritual i així poder deixar marxar al Mestre de nou.

Un pas més, en definitiva, cap al buit, essència de tota expressió.

Informació sobre els retirs:

Aquest retir constarà de dues parts, amb continguts clarament diferenciats, el primer a finals de novembre i el segon a finals de gener. A causa del nombre limitat de places disponibles, cadascun dels recessos es realitzarà en dos caps de setmanes consecutius. Les dates seran:

1r.  Retir “Tots som un”22, 23 i 24 de novembre o bé  29, 30 de novembre i de desembre.
2º.  Retir “Simplement, un pas més guiat pel Mestre”24, 25 i 26 de gener o bé 31 de gener i 1, 2 de febrer.

El lloc on es realitzaran serà la Casa d’Espiritualitat del Santuari del Miracle, a Solsona (Lleida), un lloc acollidor i de pau enmig d’un entorn natural que convida a la introspecció i el silenci. Les cel·les i el monestir benedictí són atesos per monjos procedents de Montserrat des de 1901. 

Santuari del Miracle

Mestre Xavier

Xavier Puigdevall

Casa de la Espiritualitat – Santuari del Miracle

Director del retir:

Xavier Puigdevall

 

Coordinador:

Josep M. Batalla

Dies i horaris

Retir: 
“SIMPLEMENT, UN PAS MÉS GUIAT PEL MESTRE”

24, 25 i 26 de gener 
o bé 
 31 de gener i 1, 2 de febrer

Inici: divendres 16 h.
Acaba: diumentge 12 h.

Preu

Retir: 350€ 

Despeses allotjament: 80€

(Places limitades)

Apunta't a un curs, teràpia o taller de l'Escola

Inscriute!

Grups y Teràpies regulars

Noves propostes

Teràpia online

Facebook Pagelike Widget

Share This

Share this post with your friends!