L’Escola celebra el 85 aniversari de Sa Santedat el Dalai Lama

6 jul. 2020

Amb gran alegria celebrem a l’Escola de l’Ésser el 85 aniversari de la seva santedat el Dalai Lama i li desitgem llarga vida.
En els seus innombrables viatges pel món amb la seva infinita compassió la seva actitud ha estat i és inspiració per a qualsevol persona que vulgui endinsar-se en el coneixement de la ment i el despertar.
Els més vells encara recorden els ensenyaments de Kalachakra que va fer a Barcelona el 1994 que van obrir el cor i la ment a moltes persones.

 Les seves ensenyances han estat claus per a moltíssimes persones en el món i fins i tot avui continúa viatjant i donant amb una gran generositat xerrades i conferències en línia que ens ajuden en el camí espiritual.

Obert a tot i a tots i amb una gran curiositat cap a la ciencia, les seves xerrades ens donen pistes per conciliar aquests dos mons històricament oposats. Amb l’estrena avui a la plataforma Vimeo de la pel·lícula “Dalai Lama, el científic” podrem endinsar-nos durant uns pocs dies en el seu món tan personal i alhora tan universal.

 

En el seu missatge d’avui mateix ens demana que recitem 1000 mantres de la compassió, el preciós Om Mani Padme Hung, el mantra d’Avalokiteshvara per a la pau en el món, la saviesa innata i la Bodhicitta.

Us convidem a seguir aquesta iniciativa tan plena d’amor per tots els éssers.

Facebook Pagelike Widget