Ajuda’ns a ajudar!
Una campanya de l’Asociación Bodhicitta Escola de l’Ésser

2 nov. 2020

A la seu de l’Asociación Bodhicitta Escola de l’Ésser no paren d’arribar bosses que ja tenen el seu destí. Setmanalment es distribueixen per nodrir altres entitats/organitzacions que atenen a persones que actualment es troben en situacions fràgils i de vulnerabilitat com: el “Rebost Solidari de Gràcia” (darrera entrega)…la propera… “Lola no estás sola” (dones sense llar), un projecte amorós i amb molta sororitat.

Ells ajuden i, des de l’Asociación Ajudem a Ajudar! I seguim tenint cura de regar la “Llavor de la Bochicitta”.

I…SEGUIM COMPTANT AMB TU!

 GRÀCIES DE TOT COR!

Una campanya inspirada i promoguda pel Mestre Xavier Puigdevall que, des del primer moment, ha motivat i ha tingut una esplèndida resposta des del fer compassiu i generós de molts cors; la Bodhicitta plasmada amb l’entrega i distribució d’aliments i productes de primera necessitat a diferents Entitats i Associacions de l’entorn més proper

ALIMENTANT CORS

Fa dies que el Mestre Xavier Puigdevall va tenir la inspiració compassiva de fer recollida d’aliments solidaris. Vam posar fil a l’agulla ràpidament… informem a tothom d’aquesta nova acció solidària…posem unes caixes als passadissos de la seu de l’Asociación Bodichitta Escola de l’Esser a l’Escola de l’Esser, i la resposta de tothom ha estat generosament nodridora. En una setmana les caixes estan a vessar!

  Hem carregat el cotxe de gom a gom i ens anem fins a Sabadell on ens esperaven amb els braços oberts els i les voluntar@s de la parròquia de la Puríssima, “la vostra entrega d’aliment és providencial!!” -ens diuen- “perquè la nostra principal font d’aliment són les escoles, i amb el confinament hem estat molts mesos sense rebre’n i ara se’ns estaven acabant les reserves… a més a més avui és santa Teresa de Jesús!”... ens miren amb una mirada lluminosa, alegre i vital.

Una rebuda tan càlida ens ha obert el cor de bat a bat.

 Entrem i veiem que ens uneix el mateix lema: “Ajuda’ns a ajudar”...un munt de sincronicitats…

 En aquesta preciosa comunitat cristiana s’ofereix aliment a totes les persones que ni tan sols poden tenir accés al Banc d’aliments, i fins i tot els porten a les cases dels qui no poden arribar fins a la parròquia.

 Els voluntaris de l’ABEE agraïm profundament l’oportunitat d’anar aprenent l’art de la compassió activa, la bodhicitta en acció!

 És ben bé que donar i rebre és la mateixa energia que circula en les dues direccions i nodreix a tothom.

 Gràcies de tot cor!

Coordinadora de l’activitat: Mercè Cid

MÉS TESTIMONIS

“Em sento molt agraïda per haver pogut fer de pont entre “Aliments Xarxa Sagrera” i l’Asociación Bodhicitta Escola de l’Ésser.

Participar en aquesta recollida m’ha permés passar a la Bodhicitta activa.

He conegut veïnes a qui els mou purament la bondat i l’imperatiu d’ajudar els altres. Gràcies Mestre per aquesta oportunitat per obrir i estovar el cor!”

“El rostre de la Sandra, la responsable de la Xarxa d’Aliments de Sagrera, mentre li anàvem passant les bosses amb el menjar de l’Associació Bodhicitta Escola de l’Ésser, pel balconet que comunicava amb el seu espai, ho deia tot….. Entre la sorpresa, la joia i un profund agraiment. “Però encara n’hi ha més?” Ha estat un preciós moment d’acció, de compassió, de proximitat, de dolça humanitat.”

Coordinadora de l’activitat: Marta Gazulla

Facebook Pagelike Widget